Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарний для соління
Строки достигання: ранній
Маса плоду: 2-5 кг
Форма плоду: округла
Колір м’якуша: рожевий
Наявність кісточок: велика
- Ранньостиглий довгоплетистий сорт.
- До початку дозрівання плодів – 80–85 днів.
- Плоди шаровидної форми, масою 2,5–3 кг.
- М’якуш рожево–малиновий, солодкий, соковитий.
- Сорт стійкий до посухи, враженню антракнозом.
- Плоди високих смакових якостей та товарного вигляду, транспортабельні.
- Культура теплолюбна, вимоглива до світла.
- Надає перевагу легким родючим ґрунтам.
Висівають (місяць, глибина) — IV–VI, 3–5 см
Схема висадки (см) — 170–140×70
Збирають (місяць) — VI–VIII